Monday, 9 November 2009

Jalan-Jalan Cari Makan

ni cerita sabtu lepas.
papa ada futsal tournament kt Padang Dewan Kg Jalan Kebun.
dewan tu dekat sgt ngan umah Kak Lang mama.
daripada dok bawah panas mentari yg akan menggelapkan muka mama yg sedia kala dah gelap neh, baik mama lepak umah k.lang.hikhik
papa hantar mama n zahra ke umah kak lang.
lepak2 sambil bekfes .
kak lang masak nasi beriyani,ayam sambal & acar.
sedap gile dpt makan free.hikhik

pas bekfes, anip a.k.a bofren ayang miera hantar papa gi padang futsal.
mama n zahra melepak saje sambil makan-makan.
papa tak drive sbb xde parking area dewan tu.

maka, kami (along cikin n her dotter Arissya,angah rini,ayang mira,mama dan zahra) plan nak kuar gi JJ,Bkt Raja.
tujuan utama, nak meronggeng jalan-jalan cari makan.
sambil-sambil tu derang nak shopping.
mama yang tgh pokai neh terpaksalah window shopping jek.huhuhu
banyak gak la derang shopping.jeles mama tau.
pas penat jalan, kami lunch kat Kenny Rogers.
ni sume gara2 mommy to be, si Angah Rini tuh ngidam nak makan KR.
so, layankan jek lorr....
[tuan punya belog]
Ayang Miera pegang baby arissya,anagh rini menyuap arissya.bg chance mummy arissya nak mkn dgn tenang.hikhik
[pic mummy arissya dah kena delete sbb sedang mkn dgn kurang sopannye..hikhik]


habis licin-licau pinggan..kitorg bedal sume sbb kelaparan.
time neh, zahra dah start mengaruk.
abes dah baring-baring kat seat sebelah mama.
tu yg xde sekeping pun gambar dia.
notti tau dak tecik tuh..

p/s: papa kalah mase pusingan kedua.sian kt papa.kemain semangat lagik nak main tau. adatlah dlm permainan, pasti ada pengalah dan pemenang.hikhik
love: mamazahra =)

1 comment:

s.c.h.u.l.t said...

er...lapar tengok orang makan T_____T

Kalau SUKA, boleh KLIK eyh!!!