Wednesday, 14 October 2009

~ FACEBOOK ~

mama nak mintak tolong sikit lah.
kat opis mama dah boleh bukak mukabuku.
alhamdulillah.
tapi, ada pulak masalah lain yg timbul.
mukabuku mama takleh comment or update status.
cane nak buat eyh??
kalo mama online dari rumah, boleh jek nak comment or update status.
tapi, bile kat opis cuma boleh bukak dan tengok jek.
kowang tau tak nak buat cane?
mama ni dah la bab IT ni bengap sikit.
reti pakai jek, tapi tak reti bab setting or coding ke.
tolonglah mama eyh...
mama nak sgt put comment kt post kengkawan kt FB tu...
tensen ah camneh.
tak suka ah.
geram jek tau.
PC kt opis neh mmg lembab sikit.
adakah kerana kelembapan PC neh,jadi sume setting lari or mama yg lembab??hikhik

love: mamazahra =)

2 comments:

NONIE AZIZ said...

ke FB yang bengong Norly...

~mamazahra~ said...

k.nonie:mungkin jugak!!!bukan mungkin..memang ye!!!

Kalau SUKA, boleh KLIK eyh!!!