Wednesday, 9 September 2009

~ Rezeki Ramadhan Lagi ~

Alhamdulillah, mama terima rezeki Ramadhan lagi.
kalo minggu lepas mama terima "duit kutu", kali neh mama terima "festival advance" dari company mama.
walopon x banyak mana, tapi amat membantu mama tuk setel kan insurance n road tax Persona Non Grata yg bakal innalillah 21/09/09 neh. Alhamdulillah.
kalo tak, ada yang menguis-nguis duit simpanan yg tak seberapa tuh.
or beratur kat kaunter pejabat pos tuk kuarkan duit dari akaun ASB.
ngeh3
September neh banyak rezeki masuk, tapi banyak juge belanja yg akan keluar.
bagi yang rasa kami akan joli katak d hari raya nanti, silaplah.
mama terpaksa berjimat cermat kerana bulan depan gaji seperti biasa.
maka, mama akan sengkek kembali.
tapi, mana tahu kalo Allah nak bagi rezeki lagi.Syukur Alhamdulillah.

p/s: moga rezeki bertambah2 mewah pasneh.amin.

love: mamazahra =)

3 comments:

zh-ena said...

mmg sengkek la ena klu bulan punya sbb gaji dpt awal kan..

lily azliyana @ mama zara said...

wah...sonotnye norly. ade jek rezeki masuk yek. kite ni jugakla tkde sape nk hulur. klu comp bg gaji awal sket dh cukup bagus dah raya nih..huhu..

~mamazahra~ said...

zh-ena: tu la pasal, ena. tu yg kena beringat semasa bersoping tuk raya :P

lily:sure dia bg awalnye gaji tuk raya, pastu pas raya geget jari kalo da soping sakan.hiks :)

Kalau SUKA, boleh KLIK eyh!!!