Tuesday, 11 August 2009

~ Help me!!! help me!!!! ~

Help!Help!!!! tolonggggg!!!!!!
emergency!emergency!!!!

walopon byk n3 yg telah mama schedulekn tuk auto-publish...
tp, mama nak selitkn n3 ni gak...
sbb mmg EMERGENCY eyh...
mama tgh google hotel area butterworth or seberang jaya or georgetown or area yg terdekat dgnnya...
ada sesape org penang yg leh bg suggestion x?
kalo u ols bkn warga penang tapi sgt familiar yg hotel2 yg best kt area yg mama sebutkan d atas, sila2 lah beri pendapat or paedapatan kowang..aci tak??? heee :D

nape mama google hotel d Penang??? lagi2 time nak dekat puasa neh??? pe kejadahnyee???
heee.....

ekceli, d bulan puasa yg penuh berkat tuh...mama perlu bekerja ye... [kan best kalo sepanjang bln pose, kite bleh dok goyang kaki d rumah..dpt gak buat amal ibadat :)]

dan d bln pose neh gak, mama PERLU WAJIB gak gi otsetesen...
dari 23/08/2009 until 29/08/2009...

destinasi adalah branch Seberang Jaya...
ini adalah kali pertama ye mama kna gi branch Penang... so, sgt jakun k :)

byk gak mama google hotel area Georgetown cam Sunway, G hotel, Berjaya, Evergreen, Grand Continental, Royal n Gurney...

tp, mama x tau nk buat pilihan...
sbb banyak noh syarat yg perlu di patuhi...
  1. Rate perlu kurang RM230++/per nite [sbb xleh claim lebih]
  2. dekat n senang nak ke Butterworth [sbb opis kt sana]
  3. Convenience [sbb nk dok lama...seminggu :) ]
  4. senang nk jalan2 cari makan [tuk sahur n buka puasa :) ]
itu jek... so sesapa ade idea, sila tinggalkan komen ek :)

love: mamazahra =)

3 comments:

NONIE AZIZ said...

kak nonie kalau gi site area penang biasanya stay kat Sunway Hotel..Oklah..cari makan pun senang..nak keluar gi aman2 pun senang..

NONIE AZIZ said...

aman2 tu makan ye muahaha...

~mamazahra~ said...

knonie: bab aman2 tu yg paling penting :)
sunway tu ada gak sy usha kak. best eyh??

Kalau SUKA, boleh KLIK eyh!!!