Monday, 4 May 2009

~ Dinner @ Lee Satupadu Tomyam ~

memula mama nak mintak maap eyh, ini adalah n3 yang dah lapuk...
mama nak story pasal dinner kami di Lee Satupadu Tomyam...
bukan best sangat pun... tapi, sebab papa yang belanja, kira orait lah daripada ku terpaksa masak..muahaha!! dasar pemalas!!tau takpe....hehehe~ [mesti ada yang cakap, malangnya papa dapat mama...muahaha...lantak lah! jeles ar tuh!!]

sebelom kami makan-makan, kami gi beli susu si tecik Zahra lu @ speedmart... kang malam ada yang nanes nak syusyu lak..miahaha~

ada lagik halangan... bukan senang nak mintak papa belanja tau!!!

kami kena lak tunggu papa, 15 minit kat depan opis papa... sebab papa ada benda URGENT nak buat.... kami terpaksa setia menanti papa...huhuhu~

sementara tunggu papa, Zahra pe lagik... buatlah hal dia... dia sebok main sunglases mama... ello!! tatau ke hari da gelap?? hehehe :P

mama pun apa lagik, snap lah...

mata Zahra terpejam, gara2 flash camera :P


macam2 gaya muka Zahra..ekeke :D


siap pejam2 mata..


Zahra & sunglases mama yg beso gedabak


lagi.. aksi terlampau Zahra ~


mak ai...banyak nye mama tepek gamba Zahra

okeh-okeh... kita citer makan pulak~

kami pilih lauk yang simple jek :)

nasi putih+ tom yam + ikan bawal 3 rasa + kangkung belacan~


tomyam ayam... sedap gak neh... [ gaya kebulur papa heh :P]

ikan bawal masak 3 rasa.. masam - masin - manis..nyum-nyum..sedap~



kangkung belacan yang boleh buat idungku gatal..ekeke :D

Lee Satupadu Tomyam neh la tempat feberet mama... murah + sedap!

No comments:

Kalau SUKA, boleh KLIK eyh!!!