Friday, 27 March 2009

~ Jcard Day ~







Semalam Jcard day…

Papa ajak mama gi Jusco Bkt Raja…

Mama cam pelik ah… paesal pulak papa ajak gi Jcard day.. ye lahkan, salunya tak ske bersesak2…

Rupanya ada udang disebalik batu…[papa nak ajak mak dia gi soping..]

Tak kesah lah, alang2 menyeluk pekasam, biar sampai ke pangkal lengan…

Mama leh tumpang sekaki…soping sama… leh amik ape jek nak…sure papa x kesahnye…hikhik

So, semalam papa suh mama balik keje awal…




Smp umah, mandi n bersiap…

Zahra lak badan rasa cam nak demam… hangat jek…

Tp, mama n papa kendong jek…

Last2, kami gi ber3 jek….mak papa cancel nk ikot…yeehaa!!!

Mama pon apa lagik… sandal adidas sama cam Zahra… Cuma mamanya size 3 n Zahra size budak…hikhik

Botol air adidas…

Bed sheet Queen fitted…kaler feveret papa….biru

t-shirt PONEY tuk Zahra… kaler hitam…

long sleeve t-shirt PDI kaler hitam gak tuk mama…

papa cuma beli suar futsal adidas…

lagi apa eyh… or papa belanja mama brg2 secret inner “Audrey” kaler pink kesukaanku…
bile mama n papa shopping dak kecik tuh apa lagi… dia yang sebok ulang-alik masuk fitting room…

mama ingat nak sambar barang2 lain, tapi disebabkan Zahra dah tertidur…

papa ajak makan n balik jek..huhuhu

tp, kesimpulannya…happy shopping~

2 comments:

along said...

chomel gileeee dia main cermin!!

~mamazahra~ said...

tu meme febret dia,long...
pantang jupe...hehe

Kalau SUKA, boleh KLIK eyh!!!