Friday, 27 March 2009

~ tak sanggup pisah ~




Ahad neh mama akan bertolak ke Kuantan, ada keje kat sana. Audit branch Kuantan lak…huhuhu

Mama rasa sedih nak tinggalkan papa n Zahra…

Walopon Cuma seminggu…

Bagi mama seminggu macam setahun tau!!

TAK SANGGUP PISAH ngan papa, especially cik Zahra tu la…

Sekali lagi mama kena tinggalkan depa …hanya kerana keje…huhuhu

Mama TERPAKSA, sayang…

Bukan suka2 tau!!

Selama seminggu tuh mama kena tahan rindu…huahuahua

Hope kat Kuantan ada coverage 3G… boleh lah mama video call ngan Zahra..hehe… [ jgn ah cam JB tuh… buhsan, ngak ada 3G…] bley ah terubat rindu pada Zahra n papa….

Mama nak, Zahra n papa tahu yang mama sangggatttt sayyyanggggg pada kamu!!! Sumpah!!!

FYI, ni kali pertama mama nak drive seniri gi Kuantan tau!!

Mama ajak papa teman, tp papa tamau…katanya, tamo kaco mama wat keje…

Dah la tatau jalan…hikhikhik [ mama da print peta Kuantan lah…tuk reference…hehehe]

Apa yang besh eyh kat Kuantan? Any idea???

Mama gi bukan jalan2, tp wat keje… tp, alang2 smp Kuantan nk gak merasa tempat makan yang best or sepesel kat sana…

Dan pada semua, doakan mama selamat pergi n selamat balik eyh…

3 comments:

along said...

seminggu je, pejam celik, insyaAllah da abes seminggu!

pegi telok chempedak, layan rindu tepi pantai hihi :)

~mamazahra~ said...

cam besh tuh...
mamazahra stay kat MS Garden Kuantan...
jauh ke nak gi Teluk Cempedak,long?
LOng, sila bg tunjuk arah ke Kuantan, please!!!

~mama danish~ said...

best kuantan,mcm KL. semua ada... ko drive ker??? last year aku bercuti ker sana....

Kalau SUKA, boleh KLIK eyh!!!