Monday, 26 March 2012

Sedapnya pavlova!!

Ni cerita dah basi. Few weeks ago. Kalo tak silap mama 10hb Mac ( tengok date kt gambar. Haha). Punya lah dah lama tak update. Malas betul sekarang ni tau. Mama rasa dah berbulan kot PC kt umah tak berON. Huhu
Ok, aineh nak cerita pasal pavlova. Bukanlah ni first time mama makan pavlova. Seblum ni pernah melantak pavlova kt Delicious. Tapi kan, pavlova yg kat atas ni serius sedap. Takde lah manis sangat cam kt Delicious tu. Tahap boleh rongak gigi kalo makan banyak-banyak. Hehe
No...no... Mama tak buat sendiri pavlova ni. Mama order dari sapphire/amy. Cer google sapphire. Mama ada no fon dia je. Lupa lah nama blog dia. Huhu. Tapi kalo korang tak dapat gak google pasal sapphire ni, korang pm mama. Nanti mama bagi no. Fon dia. Tapi kalo reveal kat sini pun ok kot kan. Kira promote gak kan? 0179846942 kalo tak dapat call sapphire ni, bleh call adik dia amy, 0133189358. Mama sms je, amy ni stay kt seksyen 9 shah alam. Dekat area Plaza Shah Alam.
Mama beli 1 whole tu, sekali hadap je. Licin dikerjakan mama, kakak2 n anak2 sedara. Kakak-kakak mama cakap manis pavlova ni. Tapi mama rasa OK je nak banding yang ada kt delicious tu. Papa pun suka pavlova ni. Beriya-iya dia suruh mama buat sendiri. Nanti lah mama belajar buat, kalo malas sangat order je terus. Habis cerita. Tapi rabak lah poket kan, sebab pavlova ni rm75 sebiji. Huhu
Okeh, esok-esok nak try buat jugak lah. Mana tau mama buat lagi sedap kan. Haha *perasan*

Ok. Tu je nak update! Next nak update cuti2 kt USS lah... Tu pun kalo rajin. Haha

Tata!

1 comment:

S.U.R.I.A.T.I said...

erk...xberani nak try. su ni mmg kureng bab2 manis ni. sama mcm macaroon, smpi la ni...xberani der....

Kalau SUKA, boleh KLIK eyh!!!