Monday, 2 May 2011

Internet line paling pantas di dunia

Hambekk ko!tajuk tak hengat...
Pantas lah sangat kan,iklan baeekkk punya promote.tp bile da pasang line lembab macam siput baby!!!geram tau!!
3hari cuti,plan nak update.tapi....jgn harappp!!!
Patplohlapan kali try upload gambaw,nan ado yang lepas.sudahnya entry majlis aqiqah zharif tu wat pekasam jek lah.dah malas mama nak layan.
Dah lah geram kat DVD tu,tak bleh nak bukak 1 folder tu.kejap-kejap not responding.tatau lah apa masalah dvd tu.
Cuma harap 1 folder je.tu pun byk gambar belakang tabir.takpe,kalo line tenet kt umah dah Ok nanti,mama upload cerita majlis tu eyh..tatau lah bile.bulan depan ke, tahun depan ke.hehehe

Korang sehat??cuti hari pekerja korang cemana?gi jenjalan ke?ke gi makan angin?jelesnyaaaaa!!!!
mama dok umah jek sebab papa ada exam rabu ni,korang paham-pahamlah orang tua nak exam kan,kena study lebih sikit.hahaha

Semalam,ada lah jugak kuar jenjalan.gi main bowling & makan steambot kat seksyen 23 shah alam.nanti mama story-mory eyh.[Ntah bile la tu kan.ngeh3]

K,skang tgh makan malam.sesi menternak lemak.tak sedar lagi lemak dah tepu tu.ekeke

Chow!!!!


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

No comments:

Kalau SUKA, boleh KLIK eyh!!!