Tuesday, 19 April 2011

Gara-gara nasi lemak

Mata mama dah mengantuk...
Ni papa punya pasal lah,sape suh tapaukan mama nasi lemak.ekeke
Pagi-pagi papa dah kuar gi cari nasi lemak,sebab papa skip dinner malam tadi.kebuluran lah tu.ekeke

Mama keje sampai kul 9.30 malam semalam,stayback tuk siapkan quarterly report n financial performance report.bkn mama sowang je stayback,berjemaah ramai2 siapkan report.huhu.mujur ada McD tuk dinner,hilang sket rasa penat.hehe

Tu yg papa tak dinner,masa mama sampai papa n anak-anak dah lena diulit intan.sian anak-anak,xnampak muka mama sebelum tidur.huhu
Pagi ni si kakak buat hal,taknak gi sekolah.menangis meraung bagai.papa pujuk langsung tak jalan.mama gak pujuk.baru nak sarung uniform sekolah.kerana anak-anak,mama ngan papa yang bergaduh pagi-pagi.haha
Ye lah,memaseng nak cepat kan.hehe

Serius mata mengantuk sgt neh...cam nak terlelap jek.padahal nasi lemak tu,tak abes makan pun...



Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

2 comments:

Zuwairi Aiman said...

Salam kunjungan... singgah la ke blog saya ;)

norly a.k.a sweetmama said...

zuwairi: insyaAllah, akan berkunjung ke blog kamu bile ada time nanti.la ni sebok sgt smp nak berblog pun tadak masa.hukhuk

Kalau SUKA, boleh KLIK eyh!!!