Tuesday, 21 September 2010

Riang Ria Raya Zahra

Kita mulakan entry kite aineh dgn gambar pose istimewa dak tecik nonet neh.
skang neh, kalo tala jek camera depan dia tak payahlah mama dia suruh posing, dia memang memandai sendiri posing.
ntah pape mama tengok dia posing.ekeke.kelakar kan???
konon bajet ayu la tu!!!
tapi kan, serius lah gen 'gila gambar' mama mengalir dalam diri anak dara sorang ni.hehe
kemana nak tumpahnya kuah kan, kalo tak ke nasi.hikhik

gambar-gambar ni mama snap masa sabtu lepas, Syawal 9.
time ni,kami baru jek balik openhouse umah mek amm a.k.a mama HY.tenkiu amm, jemput kami.ur steambot mmg terbaeekkk wokkk!!!!
sebenarnya, sebelum pergi umah amm.cik kak ni nangis-nangis takmo pakai baju neh.
dia kan, ikut selera papa dia.mana nak pakai gown gegel-gegel camni, yang dia suka, shirt+jeans.
nyampah mama.
setelah mama paksa dan ugut nak tinggal dia, barulah dia pakai blouse neh.ekeke
jom, silalah korang juling kan mata tengok aksi anak dara mama neh...
dah lama kan korang tak tengok aksi anak dara mama ni??
bulan puasa, asek dok tepek gambar makanan jek.ekeke
so, layyyyyaaannnn!!!
aksi kurang senonoh sket, tayang ketiak muchuk
pastu, siap sorong basikal sbb nak pose atas basikal.
ni pun, mama tak suruh.dia yang volunteer.hikhik
okeh, last but not least...gambar puan punya belog...
nak tayang sikit pewot muncitku!!!!hikhik

p/s: kalo mama jemput korang dtg raya umah, kowang sudi dtg tak???nak buat openhouse, tp cam xlarat nak masak byk2.kalo mama masak simple-simple, korang nak dtg x???


love: mamazahra ^__^

2 comments:

lily azliyana @ mama zara said...

ehh..tajuk entry kite lebih kurang samelah arinih..hihi

nway, suke sgt gmbar 1st tuh..pndai giler zahra posing...Zara jugak yg tk mesra2 kamera..=p

Norly Saliana a.k.a Sweetmama said...

tu lah, xperasan.senarnya, ciplak tajuk ni dari program masak-masak biskut raya chef ismail tu...riang ria raya bersama nestle cornflake.hikhik

zahra ni tunggu ada mood, kalo dia tgh ok tu cepat2 lari amik camera, sure dia posing..tp, kalo dia tgh xde moood, dia buat muka xde perasaan jek..hehe

Kalau SUKA, boleh KLIK eyh!!!