Tuesday, 8 June 2010

Malam Akhir

yeyeyy!
esok nak balik Klang dah. tak sabaw nyaaa!!!
dah windu banget kat Zahra dan papa.

skang ni mama tengah kekenyangan tahap gaban.
baru abes dinner kat triple S, Selera Senibong Seafood(SSS).
pehhhh!best gila.sedap hingga menjilat jari.
makan besar kami malam ni tuk meraikan abesnya keje kat Pasir Gudang ni.hehehe
taklah, ekceli dah lama benar mama nak try makan kat SSS neh.
dah 3,4 kali datang JB tapi langsung takde peluang nak makan kat situ.
so, aineh kak Siti bawaklah mak buyung yg kuat makan neh.hehehe
tapi, memang puas hati lah.makanan sedap, layanan tip top.
kami order ketam masak lemak cili api, butter prawn, ikan jenahak bakar sambal dan baby kailan ikan masin.
semuanya mmg sedap!!!
mama order air tembikai gelas besar.punya lah tamak.sudahnya, tapau separuh bawak balik.hikhik
udang pun tapau gak sbb tak abes makan. dia hidang lebih 10 ekor tuk 2 orang makan.mana nak abes kan??
yg bestnya kat SSS ni, sebelum makan derang hidang jelly kelapa dan kacang rebus.sedap sangat.
jelly tu manis buah & kacang rebus tu lembut.pendek kata, semuanya sedap.


[inilah menu dinner kami.yummehh! ]

memang highly recommended lah SSS neh.
ada sesapa penah try tak??setuju tak ngn statement mama?ke mama ni mmg pantang nampak makanan, semua bedal abes.hikhik

p/s: happy sgt sbb nak balik sok smp rasa takmo tido mlm neh.hehehe


love: mamazahra ^__^

4 comments:

lily azliyana @ mama zara said...

dulu2 zaman kat utm selalu gak lepak senibong ni tp tak sure nama kedainya.suka gi sana sbb environment tepi laut tuh..=)

Puteri Satu said...

SSS tu kat maner..???

Norly Saliana a.k.a Sweetmama said...

@lily azliyana @ mama zara

a'ah, best kan pemandangan dia.i like!! makanan pun fresh & sedap.mabeles!!

Norly Saliana a.k.a Sweetmama said...

@Puteri Satu

SSS ni kat Pantai Senibong,Permas Jaya,Johor.
kalo jln2 JB, silalah singgah, best!!seafood semua fresh.manis.

Kalau SUKA, boleh KLIK eyh!!!