Thursday, 24 June 2010

Happy 28th Birthday

Jomm, ramai-ramai nyanyi lagu happy besday...hikhik

"Selamat Hari Jadi...
Selamat Hari Jadi...
Selamat Hari Jadi Norly Saliana...yang ke duapuluhlapan
Selamat Hari Jadi.."


Hari ni 24-June-2010, maka genaplah umur mama 28tahun. dah tua mama kan?
tapi, tetap menten berjiwe muda.ahaks~
kalau 28tahun dulu, 24-06-1982, tepat jam 5.45pagi mak sedang bertarung nyawa melahirkan bayi comel ini(mama lah tu.hikhik). yang sekarang bertambah-tambah comel.


Tanpa Mak & Bapak, pasti anak comel ni takkan membesar seperti sekarang.
tanpa didikan yang mak bagi, dah tentulah anak comel yg lahir pada 24-06-1982 neh, takkan kecapi nikmat hidup seperti sekarang.
walopon anak comel itu, bukanlah berjaya mana pun,  tetapi sekurang-kurangnya dgn didikan yg mak bagi, dia masih mampu hidup berdikari dan tak bergantung hidup pada orang lain. tidaklah hidup dgn belas kasihan orang dan hanya meminta-minta.Terima kasih, mak...

TQ gak kat hubby laling saya, Md Zahari Mazlan.walopon papa wish awal dari sepatutnya, oleh kerana tetap nak jadi yang no.1, mama terimalah.hikhik
so, apa plan papa tuk today?kuar ngedate ke?

TQ kat my lil zahra, yang pagi2 dah bangun n wish "hepi beday" kat mama.
mama sayang kamu banget!!!

TQ gak kat kawan-kawan FB, yang hantar besday wishes.
ur besday wishes is much appreciated. wah!!skeaping london lah pulak.hikhik

dan..kawan2 yang hantar sms besday, TQ sgt2!!! mama sgt menghargainya...

agak-agaknya, 20 tahun lagi, mama masih terima tak ucapan dari kawan2 dan insan tersayang??
bila mama dah jadik camni...


tetiba sayu hati la plak.hukhuk


apa impian mama yang dah tercapai setelah berumur 28tahun?
impian tuk ada anak seorang lagi, bakal tercapai, insyaAllah...
impian tuk nak ada "istana" sendiri, insyaAllah, dalam usaha dan kalo ada rezeki, akan tercapai jugak.
dan, ada banyak lagi yang lom tercapai sebenarnya..tapi, mama tetap akan usahakan sampai dapat.




love: mamazahra ^__^

1 comment:

lily azliyana @ mama zara said...

wlupon dah wish kat fb nak gk sibuk wish kat cni..

Happy 28th bday yek norly. smoga sume impian norly tu akan tercapai jugak hendaknye..=)

Kalau SUKA, boleh KLIK eyh!!!