Sunday, 27 June 2010

Girls Day Out

Semalam, mama, Zahra & my BFF, Ejan kuar jenjalan ke Sunway Pyramid.
dah lama sgt tak keluar berjimba dgn Ejan.
memaseng sebok dgn aktiviti memaseng.
so, semalam setelah baik punya plan, jadik gak kami punya ngedate.hikhik
"Ejan, Tenkiu dpt gak lapangkan masa hangout dgn kami"
memula mama plan nak ke JJBT jek, bleh lah mama & zahra drive seniri.
tapi, oleh sebab Ejan dah bosan dgn JJBT maka kami tukaw plan tuk ke Sunway Pyramid.
Ejan jemput kami kt rumah after keje lebih kurang kul 1 lebih.
kami sampai pyramid around 2.30pm, time tu pewot dah lapaw.
so, terus makan dulu before solat.
takut tak khusyuk solat sbb pewot dah berkeroncong.hikhik
kami decided tuk makan kat FullHOuse.
dah lama mama plan nak makan kat situ, so bile Ejan setuju jek terus laju jek kami masuk fullhouse.
sgt suka dgn deko fullhouse, inilah rumah impian mama.hehe
tapi, maaflah kami tak sempat nak snap pic sbb kelam-kabut tuk solat zuhur.


zahra moody mase baru sampai sbb zahra tertido otw nk ke pyramid tuh.
bile parking kereta baru bangun, dan terus merengek.
Ejan pilih Set Lunch 2 : Cicken Chop, mushroom soup, ice lemon tea & tart = RM16.90

mama pilih Set Lunch 3: carbonara spagetty,mushroom soup, ice lemon tea & tart = RM16.90

makanan sangat sedap.harga sangat berpatutan.boleh datang lagi (^__^)

lepas makan & solat, kami ronda-ronda tuk shopping sikit-sikit.
mama banyak beli tuk Zahra lah..walopon plan asal nak beli maternity jeans.tapi, takde satu pon berkenan dihati mama.

next tyme mau pergi fullhouse lagik, sbb miss amik gambar semalam.
nak repeat lagi, ada sesapa nak teman???


love: mamazahra ^__^

2 comments:

lily azliyana @ mama zara said...

Nak join!!!boleh tak..ehehhehe..papa Zara dhlah tak balik sebulan nih..huhu..tp klu nak set dating, kena tunggu mama Zara ni sihat dululah.now nk kuar pon malu muka penuh ngan parut..=(

Norly Saliana a.k.a Sweetmama said...

@lily azliyana @ mama zara

best gak tu!!!
eleh, norly yg xkena chicken pox pun berparut. no hal lah...

agak2 nak ajak ngedate tu, sms jek...kte insyaAllah cuba melepangkan masa.sementara papazara xde ni kan, dptlah kte ngedate.hehe

Kalau SUKA, boleh KLIK eyh!!!