Thursday, 22 April 2010

Gila Kerja vs Kerja Gila

こんにちは konnichi wa
もしもし moshi moshi .holla hello semua :))
korang sehat?
mama takde mood lah aineh.tak mood nak keje blogging.
walopon banyak benda nak story.
n3 tanpa gambar adalah sangat tak menarik.
tu yang ilang mood nak mengapdet belog.
tatau apa pasal PC ni, sejak direpair itu hari, terus takled detect henpon cikai mama ni.
makanya, tak dapeklah nak upload.hukhuk
kat umah pulak, cik selkom sangatlah lajunya lembabnya...
sampai tension mama tau...
kang baru upload separuh, dia hang...tak pun disconnect.tak ke tension...haish~
okeh, sebenarnya, mama tengah takde mood.
jasad jek ada kat office, jiwa dan raga ntah gi jalan kemana.
walopon mata ngadap SOP & contract, tapi fikiran gi jalan2 kat JJBT.haih!!macam2 la mama ni...
bila mama gi keje skang ni, cam dah takde passion ghairah lagi dah.
adakah mama dah mula bosan?
atau adakah mama dah hilang fokus?
perlu ke mama mula meng'usha' keje lain?
atau perlu ke mama update application SPA mama?
atau perlu ke mama apply KPLI?
aduh!!!tensionnnyaaaaa!!!!
korang pernah tak rasa cenggini?
rasa hilang semangat nak keje?
ekceli, mama takde masalah kat tempat keje.jauh sekali ada masalah dengan budak2 opis neh.
derang ni semua sekepala ngan mama. [bukanlah cam 2 jiwa 1hati tuh..kembar siam.hikhik]
pendek kata, kami memang tiada masalah.
tapi.....maaf cakaaplah kan...
mama dah malas nak gi keje. rasa cam nak lepak umah dengan Zahra jek.hikhik [boleh gitu??]

k. la...nak sambung pura2 buat keje.




love: mamazahra

2 comments:

imaninarafizal said...

beb...ape kata amik cuti n relax2 kat umah ngan zahra...mana tau boleh ilang kan rasa bisan tu...

Norly Saliana a.k.a Mamazahra said...

tu ar pasal. punyalah tensen, td masa nk kuar gi opis auditee, bleh plak aku singgah umah main ngn zahra.muahahaha

Kalau SUKA, boleh KLIK eyh!!!