Saturday, 13 March 2010

Happy 1st Birthday

Salam Sabtu Semua :)

Ada yang keje ke?sian dia..hehe

mama cuti aineh...tapi, papa pulak keje.huhuhu

makanya, mama tinggal berdua je dengan cik Zahra.

apa nak buat ye?

nak masak, malas...haish!!dasar pemalas.hiks~

nak lepak kat rumah je, boring pulak...

so, mama plan nak bawa cik Zahra keluar jalan2 lah..tapi, kemana ye???

apa tujuan mama bubuh pic besday kat atas tu pulak?buang tabiat ke?hehe

takde lah, hari ni 13-03-2010...adalah hari ulang tahun belog mama yang tercinta ni.

dah setahun mama merepek, merapu,meraban dalam belog ni.

ada cerita happy, sedih dan macam2 lg la.

selama setahun berblogging, ramai gak mama dapat kawan.rasa happy pulak.tak sangka, dengan berblogging je, mama dpt tambah kawan.

Terima kasih yang memberi sokongan :)

harapnya, belog ni akan terus meriah dengan aktiviti our lil sweet family, dengan komen kawan2...dan dengan nuffies nye.hehehe

HAPPY 1ST BIRTHDAY ~ Our Lil Sweet Home ~






love: mamazahra

2 comments:

zh-ena said...

suka duka semuanya ada di blog nie kan :D

hah senang dah buka blog norly

norly saliana @ mamazahra said...

ena: betul tu...blog ni lah tmpt luahan perasaan.hehehe

dah senang eyh?sbb dah buat widget kot...

pssst: tau x, cane nk tambah blog yg kte follow nk bg >300?

Kalau SUKA, boleh KLIK eyh!!!