Monday, 11 January 2010

GIAD's Family Outing at Bagan Lalang - Part 1

ni cerita last weekend.
department mama wat family outing kat Pantai Bagan Lalang.
kami konvoi ke sana.lebih kurang kul 1 bertolak.
kami,En. Iman, En. Bakar, Anis & Ayrani.


En. Bakar mengetuai konvoi.
macam micheal schumacher ha En. Bakar drive.
habis lintang-pukang memasing follow.hahaha


cik Persona,Mr KAPcai & Ms Livina cuba mengekori cik Naza dengan jayanya.

pose dalam cik Persona adalah wajib ye!!hehe

pose bajet lawo dari kami..muahaha
on the way gi Bagan Lalang, singgah sebentar kat Pekan Banting tuk mencekik lunch kat Restoren Sayang Manis.
kami, En.Bakar & En. Iman jek yang singgah.
Anis dan Asyrani teruskan perjalanan sebab derang dah mencekik siap-siap.


En. Bakar & Co.

kami...menunggu hidangan.[mama tengah update status FB]

zahraku...

merengek nak susu...
dan....papa menahan lapar..

bandung cincau mama...kurang menyengat :(

mama yang poyo ayu..hehe

menu lunch papa, nasi & ayam lemak yang sedap & teh o panas.

mama selera perasan omputih.
chicken chop cheese & bandung cincau

lepas lunch, terus gerak ke Hotel Seri Malaysia, Bagan Lalang.


sementara tunggu urusan check in, mama bawak zahra gi tengok swimming pool.

lepas check in jek, aktiviti bebas.
kami solat zuhur & melepak kat bilik jek.

aksi melampau dua beranak...muahaha
ops!sorry..zahra sexy sket.hehe

oleh kerana urusetia lom sampai lagi, kami terpaksa keluar tuk mencari bekalan air mineral tuk buat susu zahra.
sudahnya, sempat melayan jiwang kat pantai.

dua orang pujaan hatiku...
berjalan beriringan di pantai...

papa yang cuba membawa diri ke pantai...melayan jiwang


anak daranya yang sedih ditinggalkan..


tapak sulaiman kasut kami...


zahra lagi...



papa...

mama.terpaksa self-snap sebab takde yang sudi nak nak amik gambar mama.hukhuk :(



kul 5.30ptg, aktiviti sukaneka...
tunggu lain entry yer!!!

love: mamazahra <3

5 comments:

shila ariff said...

hah..kalo bab family day ni mmg best...aku suka percutian percuma...wakakaka...

lily azliyana @ mama zara said...

comp kitorng gak yg tk pernah2 nk wat family day mcm nih..tk merasalah berjalan free..huhu..

nway, lom pernah lg smpai bagan lalang ni. sri malaysia tu mmg dekat2 pntai, or kena drive lagi utk gi pntai tu..nway, cntikla bj cik zahra..=D

norly saliana @ mamazahra said...

shila:sape yg tak suka benda FREE.cuba cakap?? tp, mmg syok sekali-sekala dpt gi bercuti camneh, salunya, keje byk smp nak have fun x sempat...xsangka sume opismet& pasangan derang sgt sporting abes :)

norly saliana @ mamazahra said...

lily: hotel seri malaysia tu jauh gak nak ke pantai.ekceli, boleh jek nk jln kaki, tp kami yg takut lemak terbakar neh, drive ke pantai.
kalo nak pegi, better tunggu sepang goald coast siap, nmpk lebih menarik sbb tepi pantai...

azzul said...

nmpknye sy mmg tak abis belaja geografi hehe sbb mcm first time je tau ade pantai kt situ heheh..syoknya dpt bercuti kt pantai..sy mmg suka beaches

Kalau SUKA, boleh KLIK eyh!!!