Friday, 9 October 2009

~ tensennyer!!!! ~

mak aii, tensen gile dok kt opis 2,3 hari neh.
bkn sebab mama maseh ada masalah or banyak sgt keje.
mama tensen sbb takleh nak ber"mukabuku" di opis lg.huhuhu
patutnya, mama bersyukur sebab mama tak perlu curi tulang lagi.haha
ni tensen plak.
abes lah hasil cucuk tanam mama, mesti sume kering.abeslah sume dishes kt cafeworld.abes ah pokok-pokok di curik org kt island paradise n barn buddy.hukhuk.
mama tatau nape sejak last week, mukabuku tak leh nak bukak kt opis.
kejap boleh, kejap tak boleh.
dah macam chipsmore pulak.
adakah sbb ITS da detect mukabuku n da block.
nyampah ah...
bosan ah.
tak kan 8 jam nak ngadap audit report jek.
boleh gile weyh.
ada ke org jadik gile kalo fokus pd keje???
mengarut.
p/s:terpaksa mencuri masa di rumah tuk bermukabuku :P

love: mamazahra =)

3 comments:

zh-ena said...

klu kena blok kena bercucuk tanam di rumah ajer la

dillanasa said...

haha
keje jgn dok muka buku je

(ckp org,aku nih :P)

~mamazahra~ said...

zh-ena: tu la pasalnya.musnah harapan nak bercucuk-tanam di opis.hikhik

dilla: ye!!baik boss..hehehehe

Kalau SUKA, boleh KLIK eyh!!!