Sunday, 20 September 2009

~ Dugaan Ramadhan ~

Salam Lebaran sume.
bukan nak cerita pasal syawal ye.
n3 syawal nanti2 lah ye.
ni mama still nak cerita pasal ramadhan yg baru jek berlalu.
kami sekeluarga diduga ramadhan tahun neh.
ape dugaannya???
jap ye, bg mama story intro dulu.
harap bersabar.hehehe :D
jumaat aituh, 18/09/09 kami sekeluarga diduga.
patutlah sehari sebelom tuh rasa serba tak kena.
mama ada gitau asyanie yg mama nak amik leave jumaat tuh.
tp, mama dah set appointment ngan auditee nk dptkn sikit info.
cadangnya nak jupe khamis, tp auditee ada medical check up khamis, so x dptlah.
maka kami set appointment pagi jumaat.
dtg keje pg tuh, masih rasa tak sedap hati.
mama gi gak la jupe auditee.
mase tgh interview tuh, dekat kul 11pg tetiba mama dpt sms dari ibu zahra gtau yg zahra kena ekzos motor.
tp, x gtau serius mane luka tuh.
mama rasa x sedap lak nak interrupt auditee mase dia tgh khusyuk bg info.
so, mase dia gi toilet mama call ibuzahra.
rasa x keruan bile ibu ckp luka tu agak besar.
so, mama sms manager gtau keadaan zahra n mintak balik.
manager kata, OK.
so, mama rushing balik umah.
ni la keadaan anak dara mama yg kena ekzos

[fokus pada lutut zahra sahaja.abaikan bilik mama yg berkepau cam kapal pecah]
meh Zoom sikit..

bg org lain,mgkin luka ni x seberapa.
tp bg mama, luka ni serius dah.
mama bawak zahra gi klinik pas solat jumaat.
papa pun siap amik 1/2 day leave.
kami risau ada infection kt luka tu jek sbb badan zahra terus dedau.

p/s: syawal kami kurang meriah sbb keadaan zahra.doakan zahra cepat sembuh ye!




love: mamazahra =)

2 comments:

lily azliyana @ mama zara said...

adoi..nmpak sakitla luka die. besar gak tu norly. zahra ok ker or die merengek sakit...sian plak raya2 kena lecur mcm tu..hope zahra ok ye..

~mamazahra~ said...

lily: mmg besar n dlm luka tuh.zahra lgsg xnk pakai suar panjang.takot lak ada jangkitan pd luka tuh. asek merengek jek lily, mood raya tuh cam xbape nak ade jek :(

Kalau SUKA, boleh KLIK eyh!!!