Monday, 17 August 2009

~ Baby in Pink Contest ~

"Baby in Pink Contest" neh anjuran sha a.k.a ibu puteri
oleh kerana mama n Zahra neh PENCINTA PINK, maka mama tertarik menarik kau mmg da bomb lah nak join contest neh...




T&C contest neh...
  1. BLOGGER Sejati.hikhikhik :P
  2. aii FOLLOW u, sha =) . u're in my bloglist now n 1 of my fav blog =)
  3. da gantung BANNER contest neh :)
  4. gamba anak daraku, yg kiut-miut tuh =)
  5. mmg kaler PINK feberet kaler Zahra n mama, of coz

Name: Nur Dhia Zahra binti Md Zahari
Tarikh Lahir: 22-Oct-2007

6. a) kenapa anda patut menang???
Zahra PATUT menang sebab Zahra memang Pencinta PINK n semua barang Zahra kaler pink, dari atas sampai bawah.. dari hairclips, baju, skirt/seluar sampailah ke socks n kasut...semuanya pink. Zahra gak sukakan toys kaler pink... feberet toys Zahra ialah Hello Kitty, Patrick kwn spongebob tuh n teddy bear yg kaler pink.
dan mamazahra sgt suka tgk Zahra pakai pink, nmpk sweet jek =)

b) ekceli mamazahra baru jek kenal blog sha a.k.a ibu puteri neh...
yg mama tahu, kami kawen pada tarikh penting dlm life kami.
Sha kawen time besday dia & mama n papa zahra lak kawen time besday papa...24/12/2006.
selain tuh, Puteri Nur Shaikha lahir 22 APril, manakala Zahra lak 22 Oct... kebetulan pulak.
mama suka blog sha a.k.a ibu puteri neh sbb mama suka tgk aksi puteri yg sgt pandai bergaya. n yg paling mama suka, sha pandai gayakn puteri. sume baju puteri cantek2.suke sgt2 tgk.
lg satu, mama suke lah tgk muka sha [ ni bkn nk ampu eyh.. siyes neh.] ..sbb muka sha cam iras2 Ina Naim. hehe...

ekceli ni 1st time mama join contest. x bape reti sgt. tp, sbb ni ada kena-mengena PINK, so mama join gak =)


love: mamazahra =)

2 comments:

lily azliyana @ mama zara said...

eh..ingat dh komen kat sini tp belum rupenyer..

Gud luck yek Zahra..Zahra klu pakai baju kaler ape pon sweet jugak..tp kalau PINK tu berganda2 sweetla..hehehe..

~mamazahra~ said...

lily: tenkiu, auntie lily :)

zara x join contest tu ke??? jomlah beramai2

Kalau SUKA, boleh KLIK eyh!!!