Friday, 24 April 2009

~ Arissa Syamimi binti Md Syahrin ~

n3 neh spesel tuk cucu mama...

Arissa Syamimi...

mama neh nenek muda+cute+gojez [kehkehkeh =P jeles r tuh!]

zahra lak da jadik makcik yg sangat commell gitu~

[mama ngn anak..sama jek..perasssann~]

kalo u olz nak tau, mama da ada 4 org cucu tau walopon Zahra lom kawen lagik..kehkeh =)

arissa syamimi neh cucu yg terbaru… arissa lahir 090409

arissa neh senarnya, cucu sulong kak lang mama…

cucu-cucu mama :

1. Nur Auni Btrisyia [pat tawon dah umo dia.. lagi beso dr Zahra..ngehngehngeh]

2. Aaron Danish [ baru tujuh bulan]

3. Darwisy Anaqi [ baru lahir gak..ujung bln Mar’09]

4. n yg terlatest Arissa Syamimi

Auni, Aaron & Darwisy cucu kak ngah mama…

Anak sulung kak ngah, ada 2 orang dah anak.. Auni & Darwisy…

Anak kedua dia lak, baru sorang baby, Aaron…

Tapi, cucu mama tak panggil mama NENEk tapi mama suh derang panggil mama NENDA…

Baru lah mama tak nampak cam da tua sangat.. muahaha~ perasan r mama neh..kan? kan? Kan jonet kan??

So, last Friday mama ada jenguk arissa time lunch hour…sbb umah kak lang mama juz 30 minit jek dr opiz mama…

Align Center

tomei tak cucu mama neh??

Pehtu, ahad lepas balik dr sri kembangan, wedding opizmet papa, uncle hafizal kita singgah lagi jenguk arissa…

Zahra sunggoh buas time kat umah mak lang dia..

Zahra dok lam buaian Arissa Syamimi.. patut ke??

Geram jek mama tau!

Nampak gaya, Zahra meme lom redi nak ada adik~

So, layann~

3 comments:

amm said...

mek,ni ank arin ker @ my cousin??

~mamazahra~ said...

amm: a'ah amm..anak arin @ ur cousin...

amm said...

muka ikot ibu dia r..mulat sungguh!!geram!!

Kalau SUKA, boleh KLIK eyh!!!