Wednesday, 16 May 2012

Terima Kasih Cikgu

Selamat Hari Guru kepada semua guru, cikgu, ustazah, ustaz & pensyarah mama yg banyak menurunkan ilmu mereka pada mama.
tanpa mereka, tak mungkin mama berada di tahap ini.
tak lupa, tuk guru pertama mama Pn. Hajjah Siti Fatimah Mansor yg paling banyak berjasa dari guru-guru mama yg lain. selain mengajar mama mengenal huruf & angka, beliau jugak yg melahirkan & mendidik mama. beliau lah mak mama. mak bukanlah seorang guru, tapi beliau mampu mendidik mama. Alhamdulillah. Hanya Allah dapat membalas setiap jasa semua guru-guru mama.

lamanya tak update belog direct dari blogger.com sekarang ni, manjang update via phone atau email. tak syok, feel dia kurang. hehe. tapi, nak buat cemana kan, terpaksa. itu je yg mampu. kalau tak, memang blog ni sunyi sepi tanpa entry. ini pun, banyak sangat entry tertangguh.punyalah lama peram, sampai hilang mood nak buat entry. sedih.

okeh, itu jek kot nak story. sekarang tengah busy lah. weekdays busy dengan keje, balik umah busy melayan anak-anak. weekend pulak busy attend kenduri & abeskan masa melayan anak&suami.

kalau dapat update once a week pun dah syukur :)



love: Norly a.k.a mamaDZ ^__^

1 comment:

MKD Parit Kecil said...

"Tahukah anda Minyak Kelapa Dara mengandungi 1001 khasiat dan pembuatannya bebas dari bahan kimia? Layari http://khasiatminyakkelapadara.blogspot.com"

Kalau SUKA, boleh KLIK eyh!!!