Thursday, 17 June 2010

ikan talapia goreng dgn sambal cili padi

umakaiii...
pewot sakit, pale pening, tekak mual pas pekena nasi putih dgn ikan talapia goreng garing dgn sambal cili padi lunch tadik.
hambekkk!seblom makan & time makan, takde pulak rasa tu sume ekk.
sedap jek makan sambil sembang. minum plak limau ais.pehhh!tak pandang kiri-kanan dah, tak ingat dah en.suami dah makan ke blom.
sekali, pas abes makan.dok jek ngadap keje.
terus, time-time tu gak nak pening, nak mual & nak sakit pewot.
mulalah, rasa nak baring sambil tidur-tidur ayam kat surau.
lagik best kalo dapat tidur terus atas katil kat umah, dan zahra & papa pon baring sesama.heeee :D
syokkk wooo!!

p/s: nasiblah bos tadak.ada meeting kat luar.leh lah berjimba skejap.hikhik

love: mamazahra ^__^

2 comments:

ita cutevirus said...

gitu la kalo pembawakan budak... sabor ye...

Norly Saliana a.k.a Sweetmama said...

@ita cutevirus

1st time rasa cenggini.cam br 1st time peknen pulak.mesti org keliling rasa nyampah, padahal anak nak masuk 2.
siyes rasa semacam jek, k.ita.huhuhu

Kalau SUKA, boleh KLIK eyh!!!