Tuesday, 23 June 2009

~ Semalam dan hari ini ~

tajuk n3 cam tajuk lagu la plak...
da 2 hari mama start wat audit kt Port Klang...
kami patutnya gi audit ber3, tp disbbkan one of my colleague ada course 2 hari kat KL, so tinggal ber2 jek...
then, da masuk dua hari, semalam dan hari neh, mama lunch sensorg sbb my colleague yg sorang tuh gi lunch ngn wife dia..hukhuk
maka, mama gi lah lunch sensorang... sadis jek...
semalam mama decide tuk lunch kat Mc D jek... seb baek org x ramai..
so, mama selamber badak ah mkn sowang2 walopon ade jek minah2 senget kat situ dok pandang2 mama..dari atas ke bawah then ke atas balik..
mama tahulah mama extra cun semalam..hikhik
oleh kerana pewot mama mmg lapor, mama order lah set Mc Value Lunch Chicken Mc Deluxe...RM7.95
sgt lapor okeh...abes licin mama kerjakan..hikhik
lepas makan dengan lahapnye sopannye....
mama pon terus cabooottt!!!
fes time neh, mama lunch sesorang...
salunya, kalo sowang jek mama prefer shopping dari makan...
tapi, oleh kerana mama audit kat area port klang neh, kat mane lak mama nak shopping kan...
kalo ada pun, kedai Ah Kau, kedai Ramu... tak kuasee!!!
aineh plak, mmg siut hampehs, 4 kali round pekan tuh, baru dapat parking...
pewot yg lapor jadi kenyang dek pusing2 melilau carik parking..gerammm!!!
akhirnya, dapat gak parking walopon mama terpaksa berjalan agak jauh...
janji pewot yg laporr bisa diisi...
mama pilih Pizza Hut aineh.. tgk cam lengang jek..alhamdulillah...
dapatlah mama makan dgn jayanya...
sekali budak Pizza tuh cakap, mkn kat atas..bwh tutup...
naik tingkat atas jek, mak aii.. penoh!! bising..gamat...
[lam ati cam nyesal jek gi pizza, tau td gi kehepsi jek...]
tapi, sbb da masuk kan.. so, mama redah jek la...
masa mama berjalan ke meja kosong, semua mata lam PH tuh dok pandang ke mama, dari atas ke bawah..apesal???
mama rasa mama da extra cun aineh...hikhik..
jgnlah pandang2 aii cam selebriti..ahaks..
mama wat la muka seposen jek...
order-makan-blah...
mama makan chicken carbonara spagetty yg cam hampeh jek rasanya.. [lam hati cakap, carbonara spagetti yg aii masak lagi sedap tau :P]
tapi, sbb pewot mmg da berkeriuk-keriuk, aii bedal jek lah walopon x sedap okeh...
tak sedap pon, abes licin micin pinggan aii..hahaha

harap, sok xlah sesunyi aineh...naseb baeklah, keje banyak... tak terasa lah 8-5 tuh...

gambar sekadar hiasan...sbb mama teringat spagetti yg mama msk walopon x cukup bahan tetap menjadi po

jaan hatiku...hahah

No comments:

Kalau SUKA, boleh KLIK eyh!!!