Monday, 29 June 2009

~ mama di ganggu ~

tajuk n3 tuh xde kena-mengena ngan cerita keliwon atau orang halus atau hantu atau jin n iblis...
tapi, mama diganggu oleh sorg yg GS or gila sex..

balik wedding fendi mlm sabtu, mama terus tdo disisi Zahra.. wolopon papa berkali2 ingatkan mama suh solat Isyak dulu..tapi..

mama yg degil neh, terus jek tdo...sbb keletihan...

lebih kurang kol 2 pagi, ada call in... mama x sempat angkat...then, bunyi sekali lagik.. kali neh mama sempat angkat..

bile mama say hello jek, org tuh putuskan line...

so, mama check lah, sape yg call... mana tau ada emergency ke...tp, unknown number.. mama xlah risau sgt..

da alang2 terjaga...so, mama pon bangun tuk solat isyak..

lom abes solat, ada msg masuk..[x khusyuk tau :( ]

mama abeskan solat, then berlari amek phone...ingat urgent call

chis!


hampeh!!


sakit tol ati!!!


ada ke org yg call tadi, dia sms mama... pasal benda lucah2

terkejut beruk mama pagi2 buta....

then, dia keep on sms benda lucah2 kat mama...

lebih kurang 6-7 sms....

mama x layan, tapi mama xleh tdo....

so, mama silent mode kan phone...dgn harapan dpt tdo semula...

mase mama bgn solat subuh tuh, ada byk lg sms dari mamat tuh yg masuk...

geram tul mama...

mama malas nak layan....

mase papa bangun tuk solat subuh...

mama gtau pasal GS tuh...

papa kata toksah layan... mama pon mmg xde hati nak layan...cuma geramm sgt...

pas papa solat, GS tuh call lagi... mama suh papa angkat... tp, papa cancel call tuh...

then, dia call lagi sekali.. barulah papa cakap hello.. then, dia letak phone...
alhamdulillah, da xde sms dari mamat tuh...mgkin dia takot kot...hikhik :P

mama baca balik sms2 mamat tuh...

dia cakap, nama dia SHAH, umo 19 tahun...no phone dia 019-8636969

kecik2 da gatal... umo baru 19 thn, da gedik citer pasal sex benda lucah bagai..

kalo ikutkan mama, nak jek sms mamat tuh n gtau nak wat police report...sms jadi bukti...
tapi, papa delete sumer sms mamat tuh...
kalo la mamat tuh sms lagi, tunggu lah nasib dia.. mama nak maki nasihat dia...




No comments:

Kalau SUKA, boleh KLIK eyh!!!