Saturday, 16 May 2009

~ mase tuk layan TAG ~

~ Tag dari lily a.k.a mama zara ~




1. Do you think you are HOT?


Hot? Yeah! Hotmama…ehehe :D [ perasan!]




2. Why do you like this picture?


(Upload your favourite photo using effacts at http://www.photofunia.com/)





- mama suka gamba neh sbb nampak kiut-miut... muka zahra di airbrush ke kete mama...[sbb mama meme berangan nak wat pasneh...mesti gempak kan???]
3. When was the last time you ate pizza?

- hmm… da lama ah tak makan pizza… bulan 3 kot…anak sedara mama belanja.. sbb dia ngidam nak mkn b4 bersalin…hehehe

4. The last song you listen to?
- Lagu Afgan..Entah… suke lagu neh…lalalala~[jiwang karat tul la mama Zahra neh…]
5. What are you doing right now besides this?
- sedang buat account tuk littlestarcollections.. butik online kami yang cikai tuh..ahaks~
6. What name u prefer besides yours?
- Norly + Yana + Mama [panggilan dari Zahra] + Ayang [ panggilan dari hubby] ada yang panggil Neily + ada gak yg panggil PINK [windu ko ah mella!!!]… itu jek… name lain, kalo bleh nak nama yg ada makna baik lam islam!

7. People to tag
- ntah ah.. tatau nak tag sape.. sbb mama lom ramai kawan blogger lg neh…

1. mamadanish
2. amm @ mama harith
3. honey
4. ibunurumairahqarirah
5. kak radiah @ mama ezureen
6. niza @ ummi aqil & damia

Kalo u ols rasa nak buat, buatlah… rasa cam TAG neh ganggu blog kowang… abai jek~ tak kesah punyeee~

8. Who is no.1?

- sedara.. bau-bau bacang… sbb dia sepupu kpd abang ipar mama.. betul ke??? Juge kawan tuisyen time sekolah menengah kat Delta Johan… juge, kwn2 mama juge kawan2 dia…yg penting sedara seislam..

9. No.3 is having relationship with?

- kawan time kat matrik.. Kolej Matrikulasi Perlis(KMP)..belajar satu kuliah tp len tutorial… jugak dok 1 blok, dan 1 paras… berkongsi bilik TV, toilet, cerita CINTA, kisah bofren..ekeke & etc, etc….

10. Say something about no.5

- blogger momma… kami punya anak pompuan…walopon kenal hanya dlm blog… suke ikut perkembangan family dia…

11. How about no.4?

- juga kawan blogger… punya anak dara yang sgt chomel…

12. Who is no.2?
- kawan sekampung… sama sekolah rendah, SKRP.. sama kuliah time matrik, KMP…sama UiTM, shah alam.. Cuma lain course… punya kawan yg sama, kak ku… sy kwn ngan ejan, ejan kwn ngan ku zi n ku zi kwn ngan amm..hehehe…
okeh.. bereh!!!

1 comment:

amm said...

ceh...asyik aku jer..huhu..nnti free aku wat ek coz la ni ngh bz pk buzz!!!gegegege..

Kalau SUKA, boleh KLIK eyh!!!