Tuesday, 26 May 2009

~ cerita wiken 2 minggu lepas ~


maaf yek, n3 da basi terpaksa mama hidangkan...

bukan pe, pas enpon mama ilang aituh mood tuk menghapdet agak lembabs sket...

sedih sbb tak dapat tepek gambo zahra...n mama [ tu yg penting...hikhik =P]

itu pon selepas mama songlap pic dari enpon papa n kak ain...
[mama tak sempat nak donlod dr enpon lama tuh...huwaaa!!!!!]

dapat lah mama hapdet...

tapi, cerita da masyam2 manis ah...tak pe kan???

mama nak kongsi aktiviti kami sepanjang wiken 2 minggu lepas...iaitu b4 mama gi JB n gambo2 mase kat JB...



ekceli tak byk pon gambo, juz nak share ngan u ols... aksi zahra kt pusat servis EON...n gamba2 mama pose ala2 gediks kat danga bay..lalala~



sabtu, 16/5/09.. the day b4 mama gi JB...mama n papa gi servis "Persona Non Grata"...


ye lah kan, nak jalan jauh...takut lak pape jadik..



so, kenalah gi servis.. tu pon, agak terlewat dr jadual yg sepatutnya...hikhik [ x sayang kete langsung!!..hehe =)]



we ols gi EON centre kat Sg Pinang...



kopaklah RM200++... leceh ah pakai kete neh,kan?? asek nak kena servis jek...nek beskal, jimat!hikhik =P [tapi...sanggup ke???] tu pon, ada hati nak beli kete mahal..servis sure cecah ribu-riban...pakai kete mesia pun da bersungut..ehehe :P


mase kat pusat servis EON tuh... ramai... mama, papa n zahra terpaksa tunggu...

u ols tahu lah si Zahra tuh.. kalo bab menunggu... 10 minit jek jadik budak baik..

pastuh, pusat servis tuh dah jadik cam umah kedua dia...

sekejap dia berlari...

jap duduk...


jap lagi ntah pape yg di buat..


paling haru..dia leh kaco bekalan makanan satu nyonya tuh...


nyonya tu punya beg plastik di selak2nya.. malu tul mama...


apa ah nak jadik ngan anak dara mama yang sorang tuh...




ni plak gamba2 mama posing ala2 gedik kat Naza Hotel n danga bay...


maaf yek, banyak lg senarnya gamba kt JB tapi mama lom sempat downlod dr enpon kak ain...





mama da gemuks ah.. cam mase lam pantang lak gayanya..=P



kat lobby Naza Hotel... senyum2 sumbing...ekeke :D



again.. at lobby hotel...tunggu akak ain posing2 kt depan tuh...

neh plak, gamba kat Danga Bay...sowi,buh gambo tecik jek sbb mama nmpak gemuks lam gamba neh....

2 comments:

lily azliyana @ mama zara said...

bunga ape atas kepala zahra. sgt comei ok..klip rmbut ek. ade jual tk kat butik mama zahra..=p


p/s: vaio tu sy beli versi plg murah. lbh kurang rm3.3k. cmpur upgrade ram, jadikla lebih kurang 3.5k. silala beli ek. rase mcm best jek pakai laptop kaler pink itu..heheh..

~mamazahra~ said...

ish..lily neh sajek je nak bg mamazahra jeles...huhuhu~

clip tuh mamazahra beli dari online chomelcraft

Kalau SUKA, boleh KLIK eyh!!!