Wednesday, 18 March 2009

~Minggu yg meletihkan~

Dari sabtu lepas smp arineh, mama bz giler…balik kul 7 mlm…bz sgt ngan audit testnya, ngan vouching, ngan review bank reconciliation, ngan photocopy docs …
tu sume tuk settlekan audit assignment neh…
tinggal report writing jek…fuhh! Letih…
tp, demi impian mama tuk jadi auditor yg berjaya, mama tempuh gak la walopon payah…
skang ni, mama masih dlm proses pembelajaran lagik…
byk yg mama kena korek dari senior2…
yg pengalaman derang bertahun2…mama ni baru 2 assignment….
Org kata, masih berlari2 anak..hikhik
Selagi senior2 nak bg tunjuk ajar, mama tadah jek…hehe
Nasib baek lah, training minggu ni boss suh postpone ke bln May’09, so relax sikit la…

ahad neh, nk bertolak gi Kuantan lak… tuk audit assignment seterusnya…
Mama ni smp xde masa tuk papa n Zahra…
Sian mama tengok derang…tp, nak buat cane… demi tugas…
hope sgt papa n Zahra akan faham..mama wat sume tuk our future gak…~ [ nanti, mama belanja papa n Zahra eyh??]
Lately, mama langsung x sempat nk masak… balik keje kul 7, smp umah kul 7 lebey… kadang mak or kakak mama masak, kadang mama n papa mkn kt luar jek… papa sampai mintak mama masak, katanya da lama x rasa mama masak… so, last Sunday mama beli gak bahan2 tuk masak…hopefully, mama akan sempat masak before gi Kuantan…
Tuk gi Kuantan ni pon, mama lom pack barang lagi… lom sempat.. nanti lah, last minute packing…
Bile mama bz neh, kadang mama takut sgt papa n Zahra rasa terabai… walopon papa tak pernah bersungut or marah [ mama tahu papa faham nature keje mama … tenkiu, pa!] mama langsung xde niat nk abai papa or Zahra… Cuma mama lom pandai bahagikan masa lagi… mama sedang mencuba…
Kadang tu, mama takot sgt Zahra lupa mama… yelah, masa mama ngan Zahra dah berkurang… tp, mama nk Zahra n papa tahu yg mama sayyyaaaaannnggg sgt2 kt u ols berdua… mmmuuuahhh….muuuaahhh papa n Zahra jek la HARTA mama… takde yang lain yang lebih berharga dari Papa n Zahra…

2 comments:

Anonymous said...

wah bznyer....
kalah PM nih...hehehehe!!!
kensalam kat zahra yer...

-mama danish-

~mamazahra~ said...

bz gak la...
aku tgh belajo nk jadik auditor...hikhik
ok2, kim kan salam peluk cium gak tuk rizqan danish eyh...

Kalau SUKA, boleh KLIK eyh!!!